Terug naar home

Groepsles-instructie zwembad

Aquasport is helemaal van nu: je traint bijna elke spier in je lichaam en verbrandt vele calorieën zonder je gewrichten onnodig te belasten. Het is goed voor hart en longen, het heeft een ontspannende werking op lichaam en geest en bovendien is het gezellig!

Gelukkig is men zich steeds meer bewust dat beweging een goede investering is in onze algemene conditie. De voordelen van bewegen in water zouden het bezoekersaantal in de zwembaden moeten vergroten. Het aanspreken van meerdere doelgroepen door vernieuwende elementen toe te passen waardoor een verfrissende les ontstaat is een van de opties. Op een professionele manier de les aanbieden, boordevol entertainment, sportiviteit en sociaal klantgericht optreden zal de kwaliteit zeker waarborgen.

Jarenlange ervaring heeft mij de mogelijkheden en beperkingen geleerd die komen kijken bij het bewegen in water. Het biedt naast de nadelen juist vele voordelen waardoor de aquasportles als een ware belevenis mag worden beschouwd! Het optimaal benutten van mijn kennis maakt naast het enthousiasme al snel een uitdaging los wat een stimulerend effect heeft op de deelnemers. Plezier en inspannend ontspannen staan voor op in mijn verantwoorde, gevarieerde en geanimeerde lessen.

Groepsles-instructie zwembad


Meer informatie over:
 
Privacy