Terug naar home

Aqua Power Dance

Een nieuwe uitdaging: calorieën verbranden in stijl en conditie verbeteren met makkelijke choreografie gebaseerd op Latijnse, Rock en Pop muziek. Dat is deze op dans geïnspireerde workout met muziek uit de beste hitlijsten over de hele wereld waarbij gewoon 'simpel' bewogen wordt in heup-borstdiep water.

Gepassioneerd door groepsfitness en met de energie van velen; dat maakt bewegen in water leuk, het moet geen verplichting zijn. Het volgen van de Aqua Power Dance groepslessen kan een manier zijn om de motivatie, inspiratie en resultaten te behalen waar jij naar zoekt.

Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen - om het een ervaring te maken die verslavend wordt! Je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven. Deze groepsles is geschikt voor iedereen, ongeacht je fitheid.

Elke 45 minuten durende Aqua Power Dance les is levendig, uniek en afwisselend en daarbij wisselt de choreografie en de muziek elke twee maanden.

Het is speciaal ontwikkeld voor dames die op zoek zijn naar plezier! Het is energiek, makkelijk te volgen en een cardio workout. Hier nemen deelnemers graag hun vrienden mee naar toe!

Kortom, een avond met spetterende workouts waarin het uiterste van je zal worden gevraagd. Durf jij de uitdaging aan?

 
Privacy