Terug naar home

WaterBootCamp; iets voor jou?!

WaterBootCamp is overgewaaid vanuit Amerika en is een nieuwe activiteit in het zwembad, gericht op de actieve sporter. Het is ontstaan uit jaren ervaring met diverse duik- en overlevingstrainingen, militaire achtergronden en speelt in op een behoefte van mensen om lekker te trainen in en rondom het water, anders dan alleen baantjes zwemmen.

Een unieke, nieuwe, leuke en uitdagende zwembadtraining met een afwisselend aanbod in het water en 'op het land'. Zeer geschikt voor de fitte sporter, maar ook voor diegenen die de conditie en spierkracht willen gaan opbouwen. Bijzonder effectief op het gebied van calorieverbranding en bovendien erg plezierig om te doen! De resultaten zijn uitstekend. Van topzwemster tot fitnessfanaat, van worstelkoning tot hardloopster en van postbode tot peuterjuf, iedereen kan op zijn eigen niveau flink moe worden!! Uiteraard ook zeer interessant voor sporters die willen herstellen van blessures of voor mensen die te maken hebben met overgewicht.

Samengevat; WaterBootCamp is een inspannende workout met pittige, stevige en fanatieke oefeningen (zonder muziek). Voor die mensen die een andere manier van trainen zoeken, mensen die alleen zwemmen te eentonig vinden, iets gaafs zoeken, daarvoor is WaterBootCamp bedoeld!

Kijk hier voor een interpretatie van een les WaterBootCamp.

Ook Kidz WaterBootCamp!

Meer bewegen ook voor de jeugd; met Kidz WaterBootCamp bied ik ook een zeer populaire en gevarieerde sportactiviteit voor de jeugd! Speciaal voor jongens en meisjes kan dit georganiseerd worden tijdens bijv. het recreatief zwemmen (woensdagmiddag), in een schoolvakantie of als een wekelijkse activiteit/les.

Voor de training is een speciale kids workout ontwikkeld die kan bestaan uit verschillende spel- en sportonderdelen. Zo kan er bijv. een estafette (rennen, tijgeren met als doel om samen met de vriendjes elkaar te verslaan) op het programma staan. Natuurlijk worden er ook allerlei vormen van voortbewegen in water zoals zwemmen en lopen beoefend. En wat dacht je van opdrukken, buikspiertraining en een stukje conditie training? Met WaterBootCamp zullen de kids 'zweten', hard werken maar vooral lol met elkaar maken!

Wil je kinderen laten ervaren hoe leuk sporten is door lekker te trainen in én boven het water? Dat is wel heel wat anders dan vrij zwemmen en alleen baantjes zwemmen! Tijdens deze workout zal samenwerken, actief bezig zijn, beleving en vooral plezier maken het thema zijn!

 
Privacy