Terug naar home

Logo Aqua MoreSport

UNIEKE SAMENWERKING:
deze zomer Aqua MoreSport in zwembad de Mors!

Iedereen die gezond in beweging wil zijn en op zoek is naar een gezellige en motiverende omgeving zit bij Aqua MoreSport helemaal goed! Wil je ook werken aan je gezondheid doe dan mee met een aquasport.

Aqua MoreSport

Vanaf maandag 9 mei ga ik van start met het aanbieden van de les AquaFitness in het buitenbad van Delden. Start nu met bewegen, ook al ben je niet sportief aangelegd of kom je terug van een blessure, ik breng je graag (weer) in beweging. Aquasporten in het buitenbad biedt een nieuwe impuls, een ideaal begin van de (werk)week.

In de les AquaFitness, van 9.00 – 9.45 uur, ga je joggen met behulp van een wetbelt om in diep water. Daarbij doe je ook spierversterkende oefeningen. En alles uiteraard met opzwepende muziek! Een gezellige activiteit waarbij met de gevarieerde bewegingsvormen gewerkt wordt aan de vitaliteit.

Interesse gewekt? Of wil je nog wat informatie? Stuur een mail naar helmalek.hl@gmail.com, vul het contactformulier in of neem contact op via telefoon 06-52345062. De kosten bedragen € 80,- voor het hele seizoen (9 mei t/m 29 augustus 2022, m.u.v. 27 juni). De deelnemerspas is niet persoonsgebonden.

Bij noodweer wordt uitgeweken naar de sporthal en na het seizoen wordt bij voldoende animo de overstap gemaakt naar de BodyShape-les in de spiegelzaal van Sporthal de Mors.

Aarzel niet en 'train je gek met Helma Lek'.

https://www.zwembad-demors.nl/aqua-moresport-aquajogging-nieuwe-stijl/

 
Privacy