Terug naar home

Aqua Zumba®

Aqua Zumba: een nieuw fitnessprogramma voor in het zwembad!

Opzwepende Latijns Amerikaanse muziek zoals salsa, merengue en bijvoorbeeld reggaeton nemen je mee in deze geweldige workout. Deze manier van aquasport is absoluut niet te vergelijken met Aquarobics. Bij Aqua Zumba maakt men aan de hand van een speciale choreografie op een slimme manier gebruik van het water. De weerstand van water is twaalf keer groter dan de weerstand van de lucht, dus Aqua Zumba is een full-body workout!

Net als bij de aquasportlessen staat naast het aangename van bewegen in water fun voorop, en door de vrolijke Latijns Amerikaanse muziek zul je niet eens merken dat je met een volledige workout bezig bent voor zowel lichaam als geest! Onopgemerkt werk je aan heel veel spieren en aan je conditie zonder al te moeilijke pasjes.

Aqua Zumba is geschikt voor iedereen. Voor mannen, vrouwen, jonge mensen, oudere mensen, mensen met een top-conditie, mensen zonder enige conditie, mensen die licht geblesseerd zijn en bijvoorbeeld niet goed kunnen springen op een vloer, noem het maar op! Er wordt in heupdiep water (ongeveer 1.10 - 1.30 meter diep) gedanst. De opzwepende muziek zorgt Aqua Zumba®ervoor dat je in een lekker tempo blijft bewegen. Kortom, ervaar de effectiviteit van een training in het water en de energie van een echte Latin workout!

In plaats van een handdoek om het zweet af te vegen, duik je gewoon even kopje onder voor de nodige afkoeling!
 
Privacy