Terug naar home

Workshops

Er is een divers aanbod van workshops:

Power in je workout!

Vind je het leuk om deelnemers uit te dagen om bezig te zijn met het lichaam en om fit en sterk te worden? Dan is deze workshop echt iets voor jou; dé manier om een nieuwe dimensie aan je lessen te geven of om juist eens een andere les te organiseren!

Je krijgt tools aangereikt waarmee je een ‘Crazy Power Workout’ kunt gaan neer zetten: een knallende workout vol power en emoties. Een andere vorm van aquatraining en bijzonder effectief op het gebied van spierversteviging en calorieverbranding.

De workout bestaat uit korte sessies HIIT training die je op je eigen niveau kan indelen en waarmee jij én je deelnemers snel resultaat boeken. Met veel tips & tricks voor jou als presenter.

Variëren kun je leren

Hoe zien jouw lessen er uit? Zou jij wel wat meer afwisseling willen? Wist je dat je dat kan bereiken door te gaan variëren? Hoe? Dat gaan we je leren! Ga die uitdaging aan: niet alleen voor jezelf maar ook voor je deelnemers! Neem ze mee op avontuur en laat ze wat beleven. Na deze workshop heb je meer bagage binnen handbereik waarmee je tijdens de les iedereen op eigen niveau kan laten presteren. Werken aan je eigen vaardigheid, als professionele(re) aquasportinstructeur!

Werken op muziek

Muziek op de achtergrond tijdens de aquasportles of juist gebruiken als leidraad; niet alleen voor het tempo, als startpunt en ter motivatie maar ook om sfeer en beleving te creëren! Er zijn verschillende aanleermethoden om muziek en bewegingspatronen te combineren, de freestyle en structuurmethode. Diverse manieren en structuren behoren tot de mogelijkheden; ze komen allemaal aan bod in deze workshop.

WaterBootCamp

Samengevat is WaterBootcamp een inspannende workout met pittige, stevige en fanatieke oefeningen (zonder muziek). Voor die mensen die een andere manier van trainen zoeken, mensen die alleen zwemmen te eentonig vinden, of denken dat lessen aquasport niet intensief genoeg zijn, daarvoor is WaterBootCamp bedoeld! Hiermee verover je een geheel nieuwe doelgroep. In de praktijk zien we dat deze vorm van aquasport ook mannen aantrekt.

In deze workshop wordt niet alleen een kant en klaar lesconcept aangereikt, we gaan ook dieper in op de verschillende trainingsvormen. Uiteraard doorspekt met veel praktijk zodat het ook direct toepasbaar is in jouw accommodatie!/p>

Voor meer achtergrondinformatie over WaterBootcamp zie Cursusaanbod

Doelstelling

Deze ‘trainer workshops’ zijn de ideale basis voor het ontwikkelen van de deskundigheid van de aquasport-instructeurs waarmee binnen de organisatie meer mogelijkheden gecreëerd worden zoals een breder aanbod van het soort en aantal doelgroepactiviteiten kunnen gaan organiseren, met als resultaat het genereren van een hoger aantal bezoekers.

Het doel is de inhoudelijke kennis van de instructeurs te vergroten en dit dusdanig te trainen zodat zij dit op een interactieve en inspirerende manier aan een groep kunnen overbrengen.

De workshops zijn gericht op de vakkundige en reeds opgeleide zwembadmedewerker, het is dus een verdieping. Voor niet opgeleiden maar wel geïnteresseerden kan deze workshop als kennismaking worden gezien.

Incompany

Na observatie en inventarisatie van wat er aan deskundigheid in huis is, en uiteraard waar vraag naar is, kan aan de hand hiervan worden vastgesteld of een van de genoemde workshops op zijn plaats is of dat er een plan meer gericht op de praktijk moet komen.

De training wordt op de eigen locatie gedaan, oftewel incompany. Voordeel hiervan is dat de instructeurs zich thuis voelen, er gewerkt kan worden met de bestaande faciliteiten en mogelijkheden binnen de accommodatie en bovendien hoeven de medewerkers de deur niet uit. Ook belangrijk, de opdrachtgever bepaalt wanneer, welke dag en welk tijdstip de training plaatsvindt.

Op maat wordt er individueel gewerkt aan de eigen doelstelling(en) en daarnaast aan die van het bedrijf; dé manier om binnen de organisatie uniformiteit uit te dragen.

Als ervaren instructeur en trainer, maak ik er graag een sport van om het beste uit anderen te halen, denk ik mee in de bestaande specifieke situatie en daarin nieuwe mogelijkheden. De aanwezige kennis en kunde in het bedrijf is altijd het uitgangspunt. Authenticiteit, enthousiasme, concreet en resultaatgericht is vanzelfsprekend.

Denk je dat een van deze workshops iets voor jouw medewerkers zou kunnen zijn, of denk je dat dit iets is voor je collega's in het zwembad of voor jezelf, neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch via 06-52345062.
Meer informatie over:
 
Privacy