Terug naar home

Coaching on the job

Dat wat je doet ook echt goed doen, is niet vanzelfsprekend. Voor je het weet is alles routine. Blijven zoeken naar de uitdaging en de mogelijkheden je te verbeteren zijn dan ook sleutels in een succesvolle loopbaan. Het geeft een kick als je dankzij een gerichte training mogelijkheden ontdekt zodat je jezelf verder kunt ontplooien. Jezelf ontwikkelen tot een professioneel en succesvolle aquasport-instructeur!

Bij ‘Coaching on the job’ kijken wij mee vanaf de werkplek. Naar aanleiding van de actuele situatie, de achtergrond van de instructeur en uiteraard luisterend naar de vraag en doelstelling van de instructeur, wordt er geïnventariseerd en een voorstel gedaan m.b.t. een persoonlijk actieplan met daarin de juiste trainingsvorm, duur van de begeleiding etc.

Deze vorm van training en begeleiding is bij uitstek geschikt voor medewerkers die meer persoonlijke begeleiding kunnen gebruiken en dit in relatief korte tijd in resultaat terug willen zien; bovendien, als bijkomend voordeel, coaching on the job gebeurd tijdens de eigen werkzaamheden!

Coachen is erop gericht het beste uit de medewerkers te halen en hen te begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling. Coachen betekent in de praktijk kijken naar een situatie zonder oordelen en een reactie geven door vragen stellen. Hiermee bereik je dat de ander zich bewust wordt van de situatie en er anders naar gaat kijken. Om zelf met verbeteringen te komen. Zo help je zelfverantwoordelijkheid ontwikkelen.

Denk je dat coaching on the job iets voor een van jouw medewerkers zou kunnen zijn, of denk je dat dit iets is voor jou of je collega’s in het zwembad, neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch via 06-52345062.
Meer informatie over:
 
Privacy