Terug naar home

Zumba®

Zumba® betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben". Zumba® is geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende work-out. Het verschil met andere work-outs is dat je aan het sporten bent zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het sporten bent, omdat het gewoon leuk is!

Zumba® is een gemakkelijk te leren vorm van fitness. Met elke opzwepende Zumba® work-out beweging werk je aan je onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam. Daardoor verbrand je in alle drie de gebieden tegelijk. De verbranding draagt bij aan gewichtsverlies (zwembandjes) en een mooi gevormd figuur.

Tijdens een training Zumba® verbrand je tot 1000 calorieën per uur, de resultaten komen uit Amerika en zijn fantastisch! Zumba® wordt in minstens 30 landen gegeven en ook Nederland is bezeten aan het raken van deze geweldige work-out!

Zumba® Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latin muziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba® kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete work-out volgen.

Lesinfo
Voor deelname aan de les is geen basiskennis van dansen of fitness noodzakelijk en alle leeftijds-
groepen kunnen deelnemen. Je druk maken over het al dan niet kunnen volgen van de bewegingen is niet nodig! In de Zumba® kan je geen fouten maken en de bewegingen zullen regelmatig worden herhaald. Bij iedere actieve beweging op muziek, wel of niet gespiegeld aan de docent ben je calorieën kwijt aan het raken. Het is belangrijk dat je luistert naar je lichaam en de beweging aan je eigen kunnen aanpast. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige training!

Met Zumba® lessen ben je op een leuke manier bezig aan je conditie, je wordt er vrolijk van en ondertussen verbrandt je nog de nodige calorieën!
 
Privacy