Terug naar home

Drums Alive®

Drums Alive® Drums Alive® is één van de meest unieke fitness/wellness programma's sinds jaren! Het is uniek en totaal anders dan welke work-out dan ook; een combinatie van ritme en beweging met fun én resultaat gegarandeerd!

De choreografie is ontworpen om vet te verbranden, fysiek en mentaal sterker te worden, en vooral een hoop plezier te hebben! Drums Alive® is opzwepende en motiverende muziek en drums waarop je niet kunt blijven stilstaan!

Drums Alive® Drums Alive® Missie
Het gebruik van drums is een bron van inspiratie voor een groepsprogramma dat de gezondheid fysiek, geestelijk, emotioneel en sociaal bevordert door middel van plezier en creatieve expressie en deze combineert met de voordelen van een traditioneel fitnessprogramma.

Drums Alive® Visie
De droom van de bedenkers van Drums Alive® is om het leven voor iedereen over de gehele wereld te verbeteren door de helende ervaring van beweging en ritme. Door het specifieke programma is Drums Alive® geschikt voor volwassenen, senioren én kinderen; ook voor kinderen die bijvoorbeeld fysiek of mentaal wat minder goed kunnen meekomen of kinderen en volwassenen met agressiekwesties, maar ook voor mensen met andere fysieke beperkingen.

Drums Alive® Doel
Drums Alive® is een total 'body-experience'; het doel is om door middel van trommelstokken, een exercise ball, specifieke fitness oefeningen en de sensatie van de muziek alle deelnemers een "whole mind, whole body" gevoel te laten ervaren.

Drums Alive® Drums Alive®
 
Privacy