Terug naar home

Bosu Balance® training

BOSU®-training is letterlijk een recept voor meer plezier in beweging zijn. De BOSU®-Balanstrainer is een uniek middel om balans, stabiliteit, kracht en uithoudingsvermogen te trainen. Het is een halve blauwe bal op een stevig platvorm. Bosu® is de afkorting voor 'both sides up'; de balanstrainer is nl. aan twee kanten te gebruiken. Met het platten vlak op de grond of omgedraaid waarbij de handgrepen te benutten zijn.

Bosu Balance Bosu Balance

Naast allerlei spierversterkende oefeningen kun je ook lopen, rennen, steppen en springen op en van de BOSU®. Vandaar prima te gebruiken in een groepsles waar op stimulerende muziek aan de conditie gewerkt wordt waarbij gebruik wordt gemaakt van low- en high impact aerobics. Door het gebruik van de BOSU® is er veel variatie in de oefeningen en kan iedere oefening op verschillende manieren door iedereen uitgevoerd worden. Daarom is een BOSU®-les een uitdaging voor de beginnende én gevorderde sporter!

Bosu BalanceMet de Bosu® Balanstrainer train je de spieren rondom enkels, knieën en heupen, maar vooral de romp. Met een aantal eenvoudige oefeningen verbeter je stabiliteit en coördinatie en versterk je de rug- en buikspieren. Trainen met de BOSU® is uitdagend, toegankelijk, fun en effectief! Het resultaat? Verbeterd evenwicht, meer lichaamsbewustzijn, groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding.
 
Privacy