Terug naar home

BodyShape

BodyShape is een groepsles waarin je met professionele begeleiding traint op lekkere muziek. Na een warming up, een low impact (d.w.z. zonder springen) choreografie van ongeveer 20 minuten volgen er spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam, met name voor de benen, billen en buik.

Deze les is uitermate eenvoudig en kent een lage tot gemiddelde intensiteit. Een prima les voor beginners en geschikt voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren onder een prettige sfeer. Het is een combinatieles waarbij gebruik gemaakt kan worden van verschillende sportonderdelen zoals aerobics en oefeningen met diverse materialen.

BodyShape

NIEUW: BodyShape-les in De Reggehof

Wie de stap naar de sportschool niet durft te maken, maar wel graag in beweging wil zijn en de spieren wil versterken, kan terecht bij de les BodyShape in De Reggehof te Goor.

Omdat de oefeningen op ieder niveau uitgevoerd kunnen worden en het tempo minder hoog ligt dan bij veel andere lessen, is de BodyShape les bij uitstek geschikt voor startende sporters. Niets saais aan, onderschat echter de intensiteit niet. Juist omdat er voor alle oefeningen verschillende opties zijn kan men de les zo zwaar maken als men zelf wil.

Een uitdaging voor de beginnende en gevorderde sporter. BodyShape laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.

Geïnteresseerd en een keer proberen? Een gratis proefles is altijd mogelijk en kan aangemeld worden via het contactformulier of mail naar helmalek.hl@gmail.com.

 
Privacy