Terug naar home

BBB

BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Dit zijn de drie lichaamsdelen die centraal staan bij deze effectieve freestyle work-out. Voor veel vrouwen vormen dit de specifieke probleemgebieden als het gaat om vetverbranding en spierversteviging. Een groepsles waarin je met professionele begeleiding je buik-, been- en bilspieren traint op lekkere muziek. Deze les is uitermate eenvoudig en kent een lagere intensiteit. Hierdoor ook zeer geschikt voor beginners en mensen die hun training wensen af te stemmen op een maximale vetverbranding. Het is een combinatieles waarbij gebruik gemaakt kan worden van verschillende sportonderdelen, zoals steps, aerobics en oefeningen met diverse materialen.

Er zijn vijf elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken: BBB Voor wie is BBB?
BBB is voor iedereen die op een effectieve manier wil werken aan zijn/haar lichaam. Iedereen bepaald zijn eigen niveau tijdens de lessen en wordt hierin begeleid door de coach.

De sfeer tijdens een BBB les
De BBB les is een rustige les, waarbij iedereen op zijn eigen tempo kan werken aan een beter lichaam. Er heerst een gemoedelijke sfeer en er wordt gebruik gemaakt van leuke muziek om de effectieve oefeningen te ondersteunen. Iedereen heeft aan zijn/haar 'probleemzones' gewerkt en dit geeft een voldaan gevoel.
 
Privacy